torstai 6. syyskuuta 2012

Meidän tontti

En ole mikään syksyihminen, mutta jotenkin tänään oli ihana ulkoilla pojan kanssa, kun sai laittaa kunnolla vaatetta päälle ja ilma oli niin syksyisen raikas! Poika ei jostain syystä suostunut nukahtamaan tänään ollenkaan päiväunille (yleensä nukkuu 2-3 tuntia), ja yöunille simahtikin sitten parissa minuutissa vähän ennen kahdeksaa. Voi pientä!

Mies oli käynyt purkutyömaalle mennessään ottamassa kuvia meidän tontista, joten tässäpä niitä nyt sitten on. Tuommoiselle peltopläntille pitäisi siis meidän tuvan ja pihapiirin aikanaan rakentua. Tuo pelto on kyllä siinä mielessä hyvä, että jopa minä saan ehkä siihen kukkia ja muuta kasvamaan. Ainakaan en voi syyttää huonoa kasvualustaa, jos kukat eivät ala kukkia. 

 


Maaperämittaukset tehtiin juuri ja maa on sen verran pehmeää, että pintamaata täytyy kaivaa noin metri pois ja tuoda rekkakaupalla soraa tilalle. Rahaa siihen saa menemään ihan mukavasti, mutta onneksi ei tarvitse kuitenkaan paaluttaa. 

Nyt ei voi muuta kuin odottaa ensi kevättä ja roudan sulamista, jotta perustusten teko voi alkaa. Ja jottei syksy ja talvi ihan pelkäksi odotteluksi mene, niin täytyy kai talon eteen aika paljon suunnittelutyötäkin tässä vielä tehdä. Julkisivu- ja pohjapiirustukset alkavat olla viittä vaille valmiit. Seuraava projekti onkin sitten keittiö. Aika paljon on jo ajatuksia ja ideoita keittiön suhteen, mutta kyllä siinä vain on kovasti pähkäilemistä! Aiheesta tulossa varmasti postausta tässä syksyn mittaan.

Ps. Jos joku sattuu tunnistamaan tonttimme paikan, niin toivon, ettet mainitse sitä kommentissasi. Sähköpostilla voi laittaa kysymyksiä, jos kiinnostaa :)

4 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää maisemat uudelta asuinseudultanne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! Pitkään olemme haaveilleet omasta kodista maaseudun rauhassa ja nyt se on vihdoin toteutumassa :)

   Poista
 2. Kävimme viime kesänä ajelemassa tuolla ja en voi muuta sanoa, kun että todella kauniille paikalle kotinne rakennatte!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! On tuo kyllä kaunista seutua :)

   Poista

Kiitos! Viestisi ilahduttaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...