keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Paljastus

Blogi ja kaikki muu ylimääräinen on ollut viimeiset pari kuukautta aivan hunningolla. Ei ole ollut voimia ja intoa kuin niihin ihan välttämättömimpiin arjen touhuihin, jos niihinkään. Jopa rakkain harrastukseni, käsityöt, olivat reilun kuukauden täysin tauolla. Mutta eipä hätää, tähän kaikkeen on oikein hyvä syy, muukin kuin tämä meidän talon rakentaminen. Meille on nimittäin tulossa ensi keväänä vauva! :)


Alkuraskaus on mennyt taas lähes samalla kaavalla, kuin edellisetkin. Yököttävää oloa aamusta iltaan ja järjettömän väsymyksen kanssa kamppailua päiväunista huolimatta. Väsymys on nyt onneksi helpottanut ja jos vanhat merkit pitävät paikkansa, niin tuon enää ajoittaisen pahoinvoinninkin pitäisi lähiaikoina loppua. No, kunhan loppuisi edes jouluksi, niin saisi rauhassa nauttia herkullisista jouluruuista! :D


 Lapsille olemme tulevasta vauvasta kertoneet jo alkuvaiheessa ja poika onkin jo nimennyt vauvan erään ystäväperheemme hiljattain syntyneen  pojan mukaan. Tyttökin jo taputtelee masuani ja sanoo "pappa" eli vauva hänen muotoilemanaan. :) Pojalla ja tytöllähän on ikäeroa kaksi vuotta ja kuukausi, ja sama ikäero näyttäisi tulevan tytölle ja uudelle tulokkaalle. Tuntuu, kuin olisin vasta ihan äsken kirjoitellut tällaista samanlaista postausta ja kertonut tytön odotuksesta. Kaksi vuotta on mennyt hurjan nopeasti! Hauska nähdä, millainen isosisko meidän pikkuneidistä kehkeytyy! Poikahan onkin jo vanha tekijä isona veljenä. :)


 Kovin ihana olisi saada vauva uuteen tupaan eli päästä muuttamaan ennen synnytystä, mutta saapa nähdä, miten käy. Siitä nyt ei kannata stressiä ottaa. Viimeistään kesän aikana olisi joka tapauksessa tarkoitus päästä omaan kotiin. Lisätila ei suinkaan olisi pahitteeksi kolmannen lapsen synnyttyä. Eiköhän tästä pimeästä ja pitkästä talvestakin selviä, kun keväällä on niin paljon ihania asioita odottamassa! 


Mukavaa loppuviikkoa!



50 kommenttia:

  1. Paljon onnea! Ihania uutisia <3 toivottavasti voimat palautuvat pian!

    VastaaPoista
  2. Ihana asia teillä edessä<3. Runsaasti Onnea:-)

    VastaaPoista
  3. Uuu! Onnea! :) :) Aion tehdä kohta samanlaisen paljastuksen, mutta en vielä. Siksi kommentoin anonyymina. (Tuskin minua tiedät, joten ei tarvitse käyttää aikaa arvuutteluun. ;D) Mutta hauskaa, että kiva blogi muuttuu vielä vertaisodotusblogiksi (tai siis vaikka ei "odotusblogiksi" muuttuisikaan, niin silti yhteiset elämäntilanteet tuntuvat aina kivoilta seurata).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä nyt alkoi kiinnostamaan, josko sinut tietäisinkin ;) Aina on tosiaan mukava seurailla samaan aikaan odottavien kuulumisia. :)

      Poista
  4. Ihania uutisia täällä :)
    Onnea hurjasti ja kaikkea hyvää odotusajalle <3
    Toivotaan, että nuo "kurjat vaivat" pian helpottaisi ja pääset oikein kunnolla nautiskelemaan babyn odotuksesta ja kasvavasta vattasta.
    Ihanaa aikaa <3

    Meillä on 4 lasta ja kaikilla heillä vähän yli tai alle 2vuotta ikäeroa. Ja hyvin on mennyt :)

    Mä luin muuten joku aika sitten jotakin lehtä, oisko se ilmestynyt kesällä???Ja te taisitte olla siinä lehdessä vai tunnistinko väärin? Oisko ollu Kodin Kuvalehti tai joku vastaava?

    Hyviä vointeja <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kikke! <3 Minä kans uskon, että tuo parin vuoden ikäero on meille just sopiva :)

      Kodin Kuvalehdessä oli tosiaan meidän talon rakentamisesta pieni juttu (ja iso kuva :D ) alkusyksystä :)

      Poista
  5. Voi miten ihanaa!!!! Tuhannesti onnea koko perheelle ja sinulle erityisesti voimia masun kasvatuksessa <3

    VastaaPoista
  6. Ihana! Hirmusti Onnea!! Tääläkin odotellaan pikkuista kohta syntyväksi ja samasta syystä on omaki blogini elänyt hiljaiseloa. Menee se aika aina niin hurjaa vauhtia edellisen syntymästä. Niin ihanaa saada taas pieni tuhiseva käärö kainaloon <3

    VastaaPoista
  7. Voih, miten ihana uutinen! Onnittelut täältä Ranskasta <3 Kesällä varmaan sitten nähdään teidän uusin suloisuus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anne! <3 Eiköhän kesällä jossakin nähdä, jos vain maltatte tulla sieltä Suomeen päin :)

      Poista
  8. Oi että ihana!!<3 paaljon onnea teille ja hyviä vointeja!<3 :)

    VastaaPoista
  9. Voi miten ihania uutisia, paljon onnea koko perheelle ! ♥

    Ja ihanaa joulunodotusta, toivotaan, että pahoinvointi tosiaan helpottaa joulua kohden ettei jää kaikki herkut herkuttelematta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mari! <3 Tätä jatkuvaa kuvottavaa oloa kun on kestänyt jo 3kk, niin saisi tosiaan jo loppua! Ei mennä ihan oppikirjojen mukaan, kun mulla tämä kestää näköjään aina monta viikkoa yli sen alkuraskauden :D

      Poista
  10. Onnea vielä, ja ihanat vauvakuvat auttaa hyvin tässä tunnelman luomisessa!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Taina! :) Tytön vauvakuvat ovat kyllä ihania ja oi tuota valoa, joka keväällä niiden ottohetkellä on ollut. Nyt on niin hämärää koko päivän, ettei mun taidoilla saa mitään kivoja kuvia otettua.

      Poista
  11. Voi miten ihana uutinen! Oikein paljon onnea, teillä on ihana vuosi alkamassa! <3

    VastaaPoista
  12. Ihana, ihana uutinen! <3 Onnea ja kaikkea hyvää! <3

    VastaaPoista
  13. Onnea! Onpa ihania vauvakuvia. :)

    VastaaPoista
  14. Oi ihanaa! Suuren suuret onnittelut tulevasta <3

    VastaaPoista
  15. Onnea kovasti! :) Ja toivottavasti olokin helpottaa pian! Jos pystytte yhtään itse valitsemaan, niin en suosittele muuttoa heti synnytyksen jälkeen ainakaan - meillä oli vajaa 2 viikkoa synnytyksestä ja oli kyllä rankkaa pitkään.. Vaikka kaippa se muuttaminen aina rankkaa on vaikka uusi koti olisikin ihana ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tuo on varmasti ihan totta, että muutto pian vauvan syntymän jälkeen on tosi rankka homma! Parasta olisi muuttaa hyvissä ajoin ennen, koska eipä sen vauvan syntymän jälkeen ehdi niitä muuttolaatikoita purkaa ja kaikki on sitten yhtä kaaosta. Katsotaan, missä aikataulussa se talo sieltä valmistuu. :)

      Poista
  16. Mihin mun kommentti on kadonnut :O Olin täällä jo aikoja sit onnittelemassa :D Mut siis vielä uudelleen PALJON ONNEA!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! :) Joillakin muillakin on ollut ongelmia kommentoinnissa täällä. Enpä tiedä, mistä johtuu.

      Poista
  17. Voi että mitä uutisia! Onneksi olkoon!! <3 Mustakin tuntuu, että justhan teille tuo tyttökin vasta tupsahti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Veera! <3 Tytön tupsahtaminen tuntuu kyllä ihan kuin eiliseltä :D

      Poista
  18. Onneksi olkoon! T: Exertuksen apinat

    VastaaPoista

Kiitos! Viestisi ilahduttaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...