maanantai 4. kesäkuuta 2012

Haastetta kerrakseen

Sain jokin aika sitten With arms wide open -blogin Elmalta haasteen. Kiitos siitä! Tarkoituksena on vastata hänen esittämiinsä kysymyksiin ja kysyä sitten uudet kysymykset seuraavilta bloggaajilta.


1. Mikä on parasta blogissasi?
Ehkä sen monipuolisuus. Blogini ei keskity pelkästään lapsiperhearkeen tai sisustukseen, vaan mukana on myös leipomuksia, käsitöitä, talonrakennusta ja välillä muitakin aiheita. Toivottavasti siis jokaiselle jotakin. :)

2. Esikuvasi? 
Eipä tähän oikein muuta voi sanoa, kuin Jeesus. Hän on tie, totuus ja elämä. Minunkin henkilökohtainen turvani.

3. Millainen teini olit?
Aika kiltti. Jossain vaiheessa oli kova tarve olla cool ja yritin kiroilla ja juoda pullon siideriä, mutta eipä siinä paljon coolimmaksi muututtu. :D Sen jälkeen, kun täytin 17, en ole koskenut alkoholiin ollenkaan.


4. Jos voisit palata menneisyyteen ja muuttaa yhden asian, mikä se olisi?
Aika hankala kysymys. Varmasti on monia pieniä asioita, jotka olisi voinut jättää tekemättä tai jotka on jättänyt tekemättä, vaikkei olisi pitänyt. Yksi isompi asia, jonka muuttaisin on se, kun  yläasteella yhtä luokkakaveria kiusattiin ja hän selvästi kärsi siitä. Olisi pitänyt puolustaa häntä ja ottaa kaveriksi. 

5. Mitä aiheita mieluiten rajaat blogisi ulkopuolelle?
Ehkä yksi selkein rajaus on se, että blogissani ei näy meidän perheen jäsenistä suoria kasvokuvia. Tämä on etenkin miehen toivomus ja minustakin näin on parempi. Poikkeuksena oli muutama viikko sitten laittamani kasvokuvat pojasta vauvana, niistä tuskin kukaan enää poikaamme tunnistaa. Joistain melko henkilökohtaisistakin asioista saatan joskus kirjoittaa, mutta sitten taas päivän asu -tyyliset postaukset jätän väliin.


6. Mitä odotat eniten tulevalta kesältä?
Odotan, että kesään kuuluisi perheen kanssa useita ihania, nautinnollisia hetkiä, jotka saisi kokea täysillä ja joista jää ihania muistoja. Minun on monesti vaikea elää tässä hetkessä, varsinkin jos moni tekemätön asia odottaa tekemistä. Täällä kaupungissa minun on myös todella vaikea osata nauttia kesästä. En vain kykene nauttimaan olostani tuossa takapihan nurmella naapureitten pällisteltävänä. Siksi olemmekin useana kesänä olleet koko loman eli monesti neljäkin viikkoa minun ja miehen vanhempien luona pois kaupungin melusta.  Kunpa voisi tänä kesänä vain oppia nauttimaan siitä, mitä jo on, eikä haikailla tulevaa tai miettiä niitä keskeneräisiä asioita (kuten taloamme).

7. Missä toivoisit olevasi vuoden kuluttua?
Ainahan sitä voi toivoa, että olisin vuoden kuluttua uudessa valmiissa kodissamme, mutta se ei taida olla kovin realistinen toive. Ehkä edes hitusen realistisempaa olisi toivoa, että olisin edelleen täällä rivitalossa, mutta meitä olisi kolmen sijasta neljä. Toivossa on hyvä elää.


Laitan haasteen eteenpäin Mimmulle, Veeralle, Remonttihiirelle, Uskolliselle Lukijallesi ja Sandellalle. Tämä haaste on varmaan kiertänyt jo lähes kaikilla, joten ei vastauspakkoa. :) 

Kysymykseni:

1. Kerro itsestäsi joku asia, mitä lukijasi eivät ehkä vielä tiedä.
2. Leipominen vai ruuanlaitto?
3. Paras vuodenaika?
4. Paras kesäherkku?
5. Unelmiesi matkakohde?
6. Mikä unelmasi on jo toteutunut?
7. Missä näet itsesi kymmenen vuoden kuluttua?2 kommenttia:

  1. Mäkin joskus muistelen tuota yläasteen koulukiusaustapausta. Ihan kamalaa. Jotenkin sitä itekin oli silloin niin heikko ja arkajalka, ettei uskaltanut toimia niin kuin oikeasti olisi pitänyt. Tyhmää että sitä rohkaistuu ja viisastuu vasta vanhemmalla iällä! :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, eipä sitä monikaan tuossa iässä osaa toimia oikein tuollaisissa tilanteissa, valitettavasti. :( On se tyhmää, että viisastuu vasta vanhemmalla iällä, mutta onneksi edes silloin!

      Poista

Kiitos! Viestisi ilahduttaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...