torstai 19. helmikuuta 2015

Palmikkopipo Hile-langasta

Joku ehkä muistaa neulekaulahuivin (klik), jonka kudoin viime talvena. Minulla oli tuota samaa vaalenapunaista Novitan Hile-lankaa vielä jemmassa ja kudoin kaulahuivin kaveriksi palmikkopipon. Nätti ja helppo pipon ohje löytyi With Sweet Rhythm -blogista (klik). Aloitussilmukoita tein vähän enemmän, kun piposta tuntui tulevan turhan pieni. Puikkoni taisivat olla liian ohuet langan paksuuteen nähden. Muuten noudatin ohjeita ja piposta tuli juuri sopivan kokoinen ja kaunis. :)








Nyt kun vielä tulisi sitä pakkasta niin pääsisi pipoa paremmin käyttämään. Vaikka minua ei kyllä yhtään haittaisi, vaikka nuo lumet tuosta sulaisivat ja tulisi jo täysi kevät! Jos nämä säät jatkuvat, niin eipä sitä lunta enää kohta olekaan. Tuleehan niitä pakkasia ja piposäitä taas seuraavana talvena. :)

10 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Niin on! Ja sitä kun olen harvemmin neulonut, niin aina muistelen, että se on jotenkin kovin vaikeaa, mutta tämäkin pipo syntyi silti tosi nopeasti :)

      Poista
  2. Aivan kuin pompin vuoden takaisen malliston pipo :D Paitsi että se on jo tosi löysä ja iso, kelpais tommonen mullekin nyt. Harmittaa kun laiskuuksissani en tullut katsomaan tuota sun huiviohjetta, kun samaisesta hilelangasta kudon eräälle likalle tuubihuivia myös. Siitä tulee nyt perus palmikkoinen vain. Kun ei tee kovin paksua palmikkoa, on mukavaa kun ei tarvitse lisäpuikkoa. Oon niin laiska (myös) niiden kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä taitaa muuten olla! :) Ja joo, ei muakaan nuo lisäpuikot oikein ilahduta :P

      Poista
  3. Aivan ihana pipo! Kurkistin tänne blogiisi nyt ensimmäistä kertaa, ja täällähän on vaikka mitä mukavaa ja inspiroivaa. :) Ehdottomasti jään seuraamaan! Kivaa viikon alkua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Niina! Kiva, kun löysit tänne! Mukavaa viikkoa sinullekin :)

      Poista
  4. Mulla oli just tuota hilelankaa kun tein siitä tutulle tytölle tuubihuivia. Sit postasit tämän, niin jouduin tekemään tällaisenkin! Tuli tosi kivan näköinen, varsinkin kun toisen koekappaleen tajusin tehdä uuden pienemmillä, vitosen puikoilla. Että kiitti vinkistä :)

    VastaaPoista

Kiitos! Viestisi ilahduttaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...