sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Vanhoja väliovia

Viikkoon on taas mahtunut monenmoista. Tyttö sai alkuviikosta korviinsa putket ja kitarisatkin vielä leikattiin. Tällä hetkellä näyttää siltä, että toimenpiteet paransivat tytön (ja samalla meidän muidenkin) öitä huomattavasti. Pikkuvelikin on saanut ensimmäisen pienen flunssansa, mutta eipä se näytä kovasti pienen miehen menoa haittaavaan. Pipareita on leivottu, joulukoristeet ovat paikoillaan ja lumesta on saatu nauttia viime päivinä. Mikä ihmeellisintä, tänään saimme otettua ennätyspienellä, alle neljänkymmenen kuvan, otannalla onnistuneen joulukorttikuvan meidän tonttukolmikosta. :)

Pientä päivitystä taloltakin taas vaihteeksi. Kylpyhuoneen lattialaattoja odotellessa mies on aloittanut väliseinien paneloinnin ja laittanut sukulaismiehen kanssa vanhoja väliovia paikoilleen. 
Kunnon kynnykset ne talossa olla pitää

 Vanhoja, lähes samalaisia, nelipeilisiä ovia ostimme kolmesta eri paikasta. Ovia on sen verran paljon, että ne riittävät hyvin sekä ala- että yläkertaan. Tätini on rapsutellut ovista vanhat maalit pois ja ne maalataan paikallaan pellavaöljymaalilla. Väriksi tulee luultavasti hieman harmaaseen taittava valkoinen.
Mies on laatoittanut saunan, kodinhoitohuoneen ja vessan lattiat. Laatoiksi valikoitui mattapintainen valkoinen Pukkilan Arkitekt Color 10x10. Saumaukset vielä puuttuvat, samoin yksi seinälle tuleva laattakerros. Kylpyhuoneen laattojen pitäisi saapua pian ja sitten laatoitushommat jatkuvat taas.

Onpa kyllä hienoa, kun nämä sisätyöt edistyvät näin kivasti! Tulee jo pikku hiljaa sellainen olo, että ehkäpä me tosiaan lähikuukausina pääsemme muuttamaan. :)Iloa alkavaan viikkoon!

 

12 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! Kauniit ovat nuo ovet ja tuo vinoon ladottu laattalattia on kyllä hieno! Sopii teille hyvin ja on heti erinäköinen, ilmeikkäämpi kuin perinteinen ladonta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Vinoon ladotut laatat sopivat minustakin hyvin meille. Mies vähän ehdotteli, että jos ladottaisiin sittenkin suoraan, niin kävisi nopeammin, mutta ihmeen äkkiä tuli valmista näinkin :)

   Poista
 2. Vanhat ovet on kyllä niin kauniita että <3

  VastaaPoista
 3. Ihanaa edistystä, kyllä se on hieno tunne, kun alkaa tulla sitä viimeistä ja valmista pintaa! Hyvä, että saitte helpotusta korvien putkituksesta, meillä pienin sai kesällä myös putket ja siitä lähtien on ollut terve kaveri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Keitiiön ja kodinhoitohuoneen kaapit sekä loput laattahommat kun saadaan tehtyä, niin ei puutu enää paljon muuta kuin maalaushommat. :) Kiva kuulla, että teillä on putkitus auttanut. Toivotaan, että meilläkin tulehduskierre loppuu nyt. :)

   Poista
 4. Kauniit ovet. Ovissa on aitoa tunnelmaa. Teille tulee kyllä niin ihana koti :)

  VastaaPoista
 5. Vanhat ovet on niin kauniita! Meillä oli joskus kotona seinään nojaamassa yksi todella vanha ovi, mutta lasten synnyttyä ja opittu liikkumaan, myimme sen pois ettei pääse kaatumaan. Harmittaa yhä, olisi pitänyt kehittää joku keino kiinnittää se nojaamaan seinään - oli niin kaunis! :)

  VastaaPoista

Kiitos! Viestisi ilahduttaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...