Blogini
kävijälaskurin mukaan täällä on käyty jo yli 1000 kertaa.
Seuraajia ja kommentoijia on kuitenkin vasta pieni kourallinen, joten
luultavasti täällä on käynyt muitakin. Olisi tosi mukava nähdä, ketä
kaikkia täällä on vieraillut, joten jättäkäähän ihmeessä viestiä
vierailustanne! :)
Meillä kävi eilen ystäväperhe kahden poikansa kanssa kyläilemässä. Vieraat toivat ihania keväisiä tulppaaneita. Oli tosi mukava jutella pitkästä aikaa ja seurata pienten poikien touhuja. Erityisen kiva oli jutella meidän ja heidän rakennushaaveista ja oli aikamoinen yllätys kuulla, että he ovat miettineet tontin ostoa samalta pieneltä kylältä, kuin mekin. Olisi kyllä mahtavaa, kun olisi tuttu perhe lähinaapurustossa. Leivoin valkosuklaakakkua mangopäällysteellä ja hyvin teki kauppansa. Valkosuklaatuorejuustotäytteen voisi hyvin tehdä kaksinkertaisena, koska nyt jäi vähän matalaksi. Onneksi ei makuun vaikuttanut. :)
Meillä kävi eilen ystäväperhe kahden poikansa kanssa kyläilemässä. Vieraat toivat ihania keväisiä tulppaaneita. Oli tosi mukava jutella pitkästä aikaa ja seurata pienten poikien touhuja. Erityisen kiva oli jutella meidän ja heidän rakennushaaveista ja oli aikamoinen yllätys kuulla, että he ovat miettineet tontin ostoa samalta pieneltä kylältä, kuin mekin. Olisi kyllä mahtavaa, kun olisi tuttu perhe lähinaapurustossa. Leivoin valkosuklaakakkua mangopäällysteellä ja hyvin teki kauppansa. Valkosuklaatuorejuustotäytteen voisi hyvin tehdä kaksinkertaisena, koska nyt jäi vähän matalaksi. Onneksi ei makuun vaikuttanut. :)
Valkosuklaajuustokakku
Pohja:
200g Digestive-keksejä
75g voita
Täyte:
150g valkosuklaata
2dl kermaa
0,75dl tomusokeria
2tl vaniljasokeria
250g tuorejuustoa tai mascarponea
3 liivatelehteä
tilkka vettä
Päällys:
3 purkkia mangopilttiä
4 liivatelehteä
tilkka vettä
Sekoita keksinmurut ja voisula sekaisin ja painela irtopohjavuokaan (18-20cm) leivinpaperin päälle. Vaahdota kerma ja lisää joukkoon sokerit, tuorejuusto/mascarpone ja sulatettu valkosuklaa. Liota liivatelehdet kylmään veteen noin 10 minuutiksi. Purista liotetut liivatelehdet ja sulata kiehuvaan vesitilkkaan. Lisää ohuena nauhana seokseen koko ajan sekoittaen. Kaada täyte vuokaan murupohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa vähintään pari tuntia. Päällystä varten liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 10 minuttia, purista ja sulata kiehuvaan vesitilkkaan. Lisää ohuena nauhana piltin sekaan koko ajan sekoittaen. Kaada kakun päälle ja laita jääkaappiin hyytymään vielä muutamaksi tunniksi.
Loppukevennykseksi kuva pojan pottaleikeistä. Vielä ei potan varsinainen tarkoitus ole niin kovin hyvin iskostunut, täytyisi jaksaa treenata enemmän. Sitä on kuitenkin hyvä käyttää korokkeena, että ylettyy ottamaan hyllyn päältä äidin tavaroita, joita on sitten mukava tutkia istuen jalat potassa. :)
Tulin vastavierailulle, ja liityin lukijaksi -eihän muutakaan voi jos löytää näin ihanan blogin♥ Aika jännä, että tunnistin hääkuvastanne heti tutun juhlapaikan -kotiseurakuntani sieltä pilkistää:) Voi kuule, nyt menee koko ilta, kun luen blogiasi...
VastaaPoistaKiitos kauniista sanoista ja mukavaa, kun tulit lukijaksi! Hyvin tunnistit juhlapaikan, vaikkei kuvista paljon näykään :)
Poista