maanantai 9. maaliskuuta 2015

Lämmönluovutuslevyt

Talolla mies on saanut alumiiniset lämmönluovutuslevyt sekä lattialämmitysputket paikoilleen alakertaan. Lasten kanssa emme ole käyneet pitkään aikaan talolla, kun eipä siellä villojen ja lämmönluovutuslevyjen päällä paljon oleskella. Tällä viikolla pitäisi lattialankkujen saapua talolle, ja näin saamme kauan odotetut lankut pian lattiaan. Sen jälkeen on lastenkin kanssa mukavampi oleskella miehen seurana ja voimme tuoda vaikka korillisen leluja viihdykkeeksi, kun ei tarvitse pelätä niiden putoavan jostakin kolosta talon alle.Odotan kyllä niin kovasti tätä seuraavaa vaihetta, että alkaa näkyvää sisäpintaa tulla valmiiksi. Onhan meillä toisaalta ollut jo pitkään lähes kaikki alakerran seinät pintakäsittelyä vaille valmiina. Mutta on tuo valmiiden lattioiden saaminen silti hieno etappi.

Aurinkoista viikkoa ja tervetuloa uudet lukijat! :)


6 kommenttia:

 1. Hienoa, että saatte pian lattiat! Kyllä on paljon helpompaa kaikki tekeminen ja oleminen talolla, kun on tukevat lankut jalkojen alla. Meillä on nyt joitakin seiniä pohjamaalattu, joten ei olla siitä syystä paljon lasten kanssa talolla käyty..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuo lattioiden saanti helpottaa kaikkea tekemistä huomattavasti! Voi, en ole tullut ollenkaan ajatelleeksi, että sitten kun on maalaushommien aika, niin lapsia ei taas voi talolle päästää :D

   Poista
 2. Näyttääpäs hyvin tutulta nuo kuvat. :) Ja pian saatte jo lattiatkin, alkaa näyttää sitten taas paljon valmiimmalta. :)

  VastaaPoista
 3. Oi ihanat lattialankut..minäki olisin halunnu tommooset mutta toisaalta ei ne mun mielestä uuteen taloon oikeen sovi;) Meillä on huomenna muuttotarkastus eli vuoden aherruksen jälkeen muutto häämöttää..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meidän mielestämme nuo vanhantyyliset lattialankut sopivat paremmin kuin hyvin uuteen perinnetaloomme. Muutenkin haemme kaikessa rakentamisessa ja sisutuksessa sitä vanhaa perinteistä tyyliä ja tunnelmaa, joten en näe mitään ristiriitaa tässä. :) Onnea teille uudesta kodista!

   Poista

Kiitos! Viestisi ilahduttaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...