perjantai 13. huhtikuuta 2012

Tuunattu jakkara ja mammailua

Minun ja pojan arki on ollut tähän asti aika rauhallista. Kotona oleilun lisäksi olemme ulkoilleet jonkin verran, käyneet silloin tällöin kaupungilla ja kerran viikossa avoimessa päiväkodissa leikkimässä. Seurakunnan perhekerhossa kävimme myös syksyllä, mutta se jäi, kun poika nukkui aina siihen aikaan päiväuniaan. Täytyisi kyllä ottaa uudestaan ohjelmistoon!

Nyt arkemme on saanut ihanan uuden piristyksen! Aloimme nimittäin tavata viikottain mammaporukalla ja kokoonnumme vuorotellen toistemme koteihin. Lapset saavat leikkiä yhdessä ja äidit jutella omiaan kahvin ja teen lomassa. Eilenkin meitä oli aamupäivällä menossa mukana seitsemän mammaa ja yhdeksän lasta. Osan äideistä tunsin tai tiesin ennestään ja loppuihin minulla on ollut nyt ilo tutustua. Tosi mukavaa syventää vanhoja tuttavuuksia ja saada myös uusia, kun olemme vasta syksyllä muuttaneet paikkakunnalle. Pojallekin tekee hyvää saada touhuilla toisten lasten kanssa ja nähdä uusia paikkoja. :)


Sitten vähän tuunailua. Edellisessä asunnossa asuessamme tarvitsimme jonkun paikan tietokoneen modeemille ja kotipalvelimelle. Paikan piti olla poissa näkyvistä ja siellä täytyi ilman kiertää, etteivät koneet kuumene liikaa. Emme keksineet mitään muuta järkevää ratkaisua kuin tämän kamalan Ikean kannellisen jakkaran:

Kuva Ikean sivuilta

Tällaisena en tietenkään sitä kotiimme halunnut, joten se oli tuunattava paremmin katsetta kestäväksi. Suunniteltuani jakkaran uuden ilmeen delegoin näppärästi kaiken käytännön työn miehelleni ja äidilleni. :) Mies maalasi valkoisella spraymaalilla jakkaran puuosan sisältä ja ulkoa valkoiseksi. Äitini taas päällysti froteekannen superlonilla ja kauniilla kankaalla, joka on peräisin tyynynliinasta. Ainakin minun silmääni jakkaran uusi ilme miellyttää kovasti! Tässä lopputulos:


Taas on viikonloppu edessä, ihanaa! Säät eivät taida valitettavasti tänä viikonloppuna oikein suosia. Mies kovasti meinasi, että käydään vielä viimeisillä hiihtolenkeillä, mutta minulle kyllä jo riittäisi tältä keväältä. Joka tapauksessa rauhallinen ja rento viikonloppu luvassa. :)

Rentouttavaa viikonloppua sinulle!

2 kommenttia:

  1. Hehe.. koskaan ei ilmeisesti ole liian myöhäistä hiihtää... On kyllä hieno toi jakkara noin, ja aikas pätevä keksintö että tollaista istuinta voi käyttää aateekookaappina!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä mummulassa pääsisi kai periaatteessa vielä just ja just hiihtämään, mutta nyt taisi vesisade pelastaa mut. :)

      Poista

Kiitos! Viestisi ilahduttaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...