keskiviikko 22. elokuuta 2012

meandi

Ystäväni piti me&i-kutsut ja oli ihana päästä pitkästä aikaa viettämään iltaa naisporukalla ilman poikaa. Me&I:n vaatteethan ovat tosi värikkäitä, joten läheskään kaikkia kuoseja en kelpuuta pojan vaatekaappiin. Turkoosi taitaa olla ainut räikeämpi väri, josta pidän. No, joka tapauksessa tällä kertaa löytyi muutama aivan ihana tuote. Hyvä niin! Pojan vaatevalikoima kaipasikin taas uutta, kun koko ajan jää vaatteita pieneksi. 

Kilpparipaita on muuten niin täydellisen värinen meidän pojalle, 
että punainen resori ei haittaa.


Siilipaidan olisin ottanut kilpparipaidan sijasta, mutta valitettavasti 
poikien paita oli oranssi.


Tyttöjen tunikamallinen paita olisi ollut värien puolesta juuri sopiva, 
mutta en viitsinyt sitä pojalle ottaa. :)


 Sitten oli näitä ylisöpöjä bodeja, joista suurin koko menee vielä hyvin meidän pojalle. Pakko oli tämä siili-ihanuus saada. Jälleen oranssit resorit annettakoon anteeksi.


Nallebody jäi nyt ostamatta, kun sopisi ehkä paremmin vähän pienemmälle pojalle, 
mutta ihastutti kyllä.
 

Tämän siili-kokohaalarin olisin varmasti myös ottanut pienemmälle pojalle, mutta meidän taaperolla en tuollaista osaisi enää käyttää muuta kuin välihaalarina ulkoillessa ja siihen tarkoitukseen on jo muita asuja.


Ostoskoriin päätyivät siis kilpparipaita ja siilibody, molemmat koossa 86/92.

Löysitkö sinä meandin uudesta mallistosta suosikkisi?

2 kommenttia:

  1. Mitä ihmettä tuo "valitettavasti poikien paita oli oranssi" tarkoittaa? Että pojat ei voi käyttää oranssia? Vai että itse et tykkää oranssista? Ja mitä sitten jos sinisen paidan resori on punainen, mitä väliä sillä on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se tarkoittaa juuri tuota, mitä ehdotitkin toisena vaihtoehtona, eli en itse tykkää oranssista. Sama tuon kirkkaanpunaisen kanssa. Näitä värejä en käyttäisi edes tyttölapsella. Paitsi joulun aikaan punainen käy sekä tytölle että pojalle ja myös sisustukseen. :)

      Poista

Kiitos! Viestisi ilahduttaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...