torstai 4. joulukuuta 2014

Pipariset cakepopsit ja Bebelane ale-koodi

Olette osallistuneet tosi ahkerasti arvontoihin. Kiva juttu! Ihan pian on 200 kirjautunutta lukijaakin kasassa. :)

Leivoin eilen piparin makuisia cakepopseja, joita vein tänään meidän mammaporukan pikkujouluihin. Kerran aiemmin olen vastaavia tehnyt ja aika makoisia niistä taas tuli. Näitä kun syö yhden tai kaksi, niin makeannälkä on taatusti tyydytetty hetkeksi aikaa. Cakepopseihin laitoin 400g murskattuja pipareita, 200g vaniljan makuista tuorejuustoa ja päälle sulatettua valkosuklaata sekä koristetähtiä. Täytyy kokeilla Domino-keksejä ja maitosuklaakuorrutusta seuraavalla kerralla. :)


Tarvitseeko edes mainita, että kuvat on otettu iltapäivän hämärässä...



Tilasin Bebelane-verkkokaupasta (klik!) lapsille uudet tossut, sillä vuosi sitten ostetut ovat käymässä pieniksi. Bebelane myy kerhotossuja, Skip Hop -tuotteita, äitiys- ja imetysvaatteita sekä hoitolaukkuja. Tytölle valitsin suloiset sydäntossut ja poika valitsi itselleen kauhakuormaajatossut. Lapset saivat tossut tänä aamuna joulukalenterista. :)


Bebelane tarjoaa blogini lukijoille ale-koodin. Koodilla VANILJA saat 10%:n alennuksen Bebelanen tuotteista. Koodi on voimassa jouluaattoon saakka. Käyhän kurkistamassa, löytyisikö Bebelanen valikoimasta (klik!) jotakin vaikka pukinkonttiin! :)


*Postaus on tehty yhteistyössä Bebelanen kanssa*

 

6 kommenttia:

  1. Supersuloisia cakepopseja! Namskista!
    Hurmaavaa joulun odotusta!

    VastaaPoista
  2. Herkullisen näköisiä! Minunkin on pitänyt jo kauan kokeilla cakepopsien tekoa, mutta aina se on jäänyt. Josko sitä nyt innostuisi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kyllä kokeilla! Ovat aika herkkua, eikä niiden valmistaminenkaan ole kovin vaikeaa :)

      Poista
  3. Näyttää herkullisilta! Ihanaa odotusta sinulle!

    VastaaPoista

Kiitos! Viestisi ilahduttaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...