torstai 20. elokuuta 2015

Jo vihertää

Tulivathan ne helteetkin sieltä, kun vain jaksoimme tarpeeksi kauan odottaa! Mies onkin käyttänyt nämä lämpimät poutasäät hyväkseen ja jatkanut talon viimeistelyä ulkopuolelta. Hän on aloittanut ulkoportaiden teon, ja niiden jälkeen pitäisi saada kuistin etupuolen ikkunoihin vuorilaudat paikoilleen. Ulko-ovikin on nyt viimein tilauksessa. Puolitoista viikkoa sitten kylvetyt nurmikon siemenet ovat jo alkaneet itää, ja talon ympärillä vihertää monin paikoin.


Postaukseni ovat olleet viime aikoina hyvin lyhytsanaisia. Tuntuu, etten millään saa itsestäni irti tämän kummoisempaa tarinointia. Lyön faktat pöytään ja siinä se! Toivottavasti edes osaa lukijoista kiinnostaa seurata näitä talomme ihan pieniäkin edistysaskeleita. :)


Lämmintä loppuviikkoa!

6 kommenttia:

 1. Uskon, että jo kuvat talostanne riittävät pitämään mielenkiinnon yllä, onhan talonne erityisen kaunis uusi hirsitalo!! Pieniäkin askeleita on mukava seurata, joten anna tulla vaan, kyllä täällä innolla odotetaan. Minulta jäisi blogi pitämättä, jos yrittäisin ehtiä pitkiä tarinoita sepustamaaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se kai on, että kuvat puhuvat puolestaan, eikä aina pitkiä sepustuksia tarvita :)

   Poista
 2. Niinpä, vihdoin se kesä tuli! Ihanasti siellä jo vihertää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt reilun kahden viikon päästä kylvöstä on vielä paljon vihreämpää, kuin näissä kuvissa :)

   Poista

Kiitos! Viestisi ilahduttaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...