torstai 13. syyskuuta 2012

Vanha kaappi

Löysimme antiikkikauppiaalta vanhan todella ison kaapin ja sehän päätyi meidän olohuoneeseen. Kaappi on parisataa vuotta vanha ja siihen nähden huippukunnossa. Kaappi hipoo kattoa, on sen verran korkea ja massiivisen näköinen. Tulevaa taloa ajatellen sen ostimmekin. Siellä kun huoneet tulevat olemaan paljon korkeampia, mutta onneksi mahtui tännekin. Kaapista oli otettu maalit pois, joten se on nyt puun värinen. Täytyy katsoa, mitä sille teemme sitten joskus. Luultavasti saa vaalean pinnan, mutta aika näyttää. Nyt saa olla tuollaisenaan. Jostain syystä kaapin sisäosat on maalattu kamalalla vihreällä kuultomaalilla. Ei tee paljon mieli tuota ihanaa klaffitasoa pitää auki. Joka tapauksessa olen löytöömme erittäin tyytyväinen. Se toi aivan uuden ilmeen meidän olohuoneeseen.  :) 

Pojan lelut ovat vallanneet huoneen nurkan, kun ei niille oikein muutakaan paikkaa ole. Nurkkaseinään kaapin vasemmalle puolelle täytyisi saada taulu tai mieluiten joku kiva hylly, johon voisi laittaa koriste-esineitä esille. 
Nyt seinä näyttää ihan liian tyhjältä. Aiemmin meillä oli tuolla seinällä Ikean valkoinen Expedit, josta olen jo pitkään halunnut eroon. Ainut hyvä puoli siinä oli, että meidän kaikki kirjat mahtuivat siihen hienosti ja pojan leulukoreille oli hyvä paikka alimmissa lokeroissa. Olin varma, etteivät kaikki kirjat mahdu tähän uuteen kaappiin, mutta sinnehän ne sujahtivat kuin leikiten. Mahtavaa! 
 
 

Toivoin, ettei poika osaa avata noita alimpia kaappeja, mutta niinpä vain pienet kädet avasivat ovet näppärästi, jotta pääsi kirjoja tutkimaan. Pojasta onkin kuoriutunut valtava kirjatoukka. Mies on jo ollut vähän huolissaan, kun poika ei muuta tekisikään, kun kuuntelisi satuja vain kaiken aikaa. Minä taas olisin huolissani, jos poika leikkisi koko ajan vain autoilla, eikä kirjat kiinnostaisi ollenkaan. ;) Kaupunkiimme avattiin juuri hieno uusi kirjasto ja siellä olemme pojan kanssa pari kertaa käyneet. Täytyy ottaa oikein tavaksi, on niin mukava paikka ja poika (ja äiti ja isi) tykkää, kun saa vaihtelua lukemistoon. Pojalla oli tänään ensimmäistä kertaa päällään suloinen Me&I siilibody. Mahtuu varmasti tosi pitkään, kun nyt hihoja joutuu vielä kääntämään koko kääntövaran verran.Tervetuloa kaikille uusille lukijoille! Tosi mukava, kun olette tulleet mukaan! :) 

2 kommenttia:

Kiitos! Viestisi ilahduttaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...