keskiviikko 13. elokuuta 2014

Sieviä pinnityynyjä


Hankin ihanan Mekkotehdas-kirjan, kun sitä sai täältä niin edulliseen hintaan.
Kirjaa voisi selailla vaikka kuinka kauan ja monenlaisia mekkoideoita olisi jo mielessä.
Tytölle olisi tarkoitus tehdä ainakin joku pitkähihainen tunikamekko syksyksi ja muutama muu mekko, kunhan vain sopiva kangas löytyisi



Mekkotehdas-kirjassa oli myös suloisen pinnityynyn ohje, ja niitä ompelinkin jo useamman kappaleen. Laitoin jokaiseen tyynyyn kolme kangas/pitsikaitaletta, joista aina yhden saa nauhoilla auki, jotta siihen voi laittaa myös hiuspompuloita talteen. Ompelin vielä ripustuslenkin, jotta pinnityynyn voi halutessaan laittaa esille roikkumaan.  Niin ihana idea ja oiva tapa käyttää pieniä kauniita kangaspaloja hyödyksi! Tämä on myös tosi kiva lahjaidea pienille tai vähän suuremmillekin prinsessoille! Nuo Tilda-kankaat ovat vaan niin kauniita!



Viikonloppuna kävimme Tampereen suunnalla reissussa. Viimeisen vuoden aikana lähes kaikki reissumme ovat olleet tällaisia minireissuja, jotka kestävät pisimmillään lauantai-illasta sunnuntai-iltaan. Raksalta kun ei paljon pidempään viitsi olla pois, jos haluamme joskus päästä muuttamaankin. Vuorokauden reissuun mahtui muun muassa lasten serkkutytön 2-vuotissynttärit, kyläilyä siskoni ja hänen miehensä uudessa asunnossa sekä pikainen pyörähdys Ikeassa. Pinnityyny muutaman pinniparin kera sujahti myös synttärisankarin lahjapakettiin. :)




Sunnuntaiaamuna ehdimme käydä myös katsomassa entistä asuinseutuamme Tampereella. Poika oli ihmeissään, kun näytimme hänelle korkeaa kerrostaloa, jossa asuimme hänen ollessaan pieni vauva. Käveleskelimme vanhoilla tutuilla rannoilla ja muistelimme menneitä. Ehkä joku tunnistaa paikan - viimeistään viimeisestä kuvasta. :)




Iloisia elokuun päiviä! 
 
 
 

6 kommenttia:

Kiitos! Viestisi ilahduttaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...