maanantai 16. helmikuuta 2015

POMPdeLUX kevät

Pomp de Luxin uusi kevätmallisto on juuri ilmestynyt ja pääsin perjantaina
hypistelemään vaatteita ystäväni luo kotikutsuille. Ostoslista meni jälleen aikalailla uusiksi siitä, mitä olin kotona kuvastoa selaillut, mutta eipä se mitään. Parempi vain, kun ostoslista supistui hieman. Pompin alet ovat yleensä niin hyvät, että sieltä sitten lisää, jos tarvetta on. :)

Tytölle tilasin yhden mekon, tunikan, jumpsuitin ja uimapuvun. Veikkaan, että Emerald-mekosta tulee yksi kevään malliston suosikeista. Ainakin perjantain kutsuilla sitä tilattiin hyvin kiitettävästi. Tytölle siis tämä mekko ja värinä Rose.


 Samaa kaunista Emerald-mallia otin myös valkoisen tunikan.


 Olisin halunnut tytölle kauniit kukkakuosiset pussihousut, mutta mieleisiä ei löytynyt, joten päädyin huippusöpöön jumpsuittiin!


Voiko pienelle tyttöselle enää paljon suloisempaa uimapukua olla?!

 
Pojalle lähti tilaukseen perus t-paita kesäksi ja jälleen yksi vaarinpaita, tällä kertaa ihanan
mintun värisenä!




Tykkään kyllä niin kovasti näistä Pomp de Luxin vaatteista ja tästä kotikutsukonseptista! Itse inhoan vaatekaupoissa pyörimistä (ja ylipäätään missään kaupoissa), mutta toisaalta nettikaupoista ei läheskään aina saa kovin selkeää kuvaa vaatteiden materiaalista, väristä ja kuviosta. Miten mukava vaihtoehto onkaan kokoontua kotikutsuille ihastelemaan lastenvaatteita yhdessä ystävien kanssa! Siinä hujahtaa useampi tunti upeassa seurassa ja lisänä vielä illan emännän loihtimat herkulliset kahvipöydän tarjoilut. :)

Kaikki kuvat on lainattu Pomp de Luxin sivuilta.



Nyt suuntaamme lasten kanssa yhdistetylle hiihto-, pulkkamäki-, eväsretkelle tuonne auringonpaisteeseen. :)



4 kommenttia:

  1. Voi mitä ihanuuksia! Meillä on kutsuilla käyminen vielä edessä.. Saa nähdä, miten käy :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli siellä kyllä monenlaista ihanaa! Jotenkin kummasti otin kuitenkin tytöllekin vain nuo neljä tarpeellista vaatetta, vaikka olisihan sieltä monia muitakin voinut kotiuttaa. Aika hyvin siis pysyi järki kädessä! :D Mukavia kutsuja sinulle, sitten kun sen aika on! :)

      Poista
  2. Onpas vain kivoja uusia Pompin vaateita <3

    VastaaPoista

Kiitos! Viestisi ilahduttaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...