perjantai 13. maaliskuuta 2015

Tuttinauhoja myytävänä

Jo syksyllä postailin täällä tuttinauhoista (klik), jotka "pian" tulevat myyntiin blogini kautta. No, tässäpä niitä nyt sitten viimein olisi. Aiemmin tekemäni tuttinauhat kävivät hyvin kaupaksi ja nyt on myytävänä hieman erilaisia versioita: kauniista Tilda-kankaista ommeltuja sekä tuiki tavallisia kiinteistä silmukoista virkattuja nauhoja. Nauhoja löytyy niin tyttöjen kuin poikienkin väreissä. Virkattuja tuttinauhoja voin tarvittaessa tehdä lisääkin (jos ehdin), jos haluamasi väri on loppunut. :)Tein tuonne bannerin alapuolelle yläpalkkiin erillisen "Myytävänä"-osion, jossa tarjolla olevat tuttinauhat ovat myytävänä. Pääset sinne myös tästä linkistä (klik). Tuttinauhatarvikkeet olen tilannut yhteistyössä Nappikauppa Punahilkan (klik) kautta. 


*Yhteistyöpostaus*

4 kommenttia:

 1. Kivoja tuttinauhoja! Näistäpä muistinkin että mulla on jossakin jemmassa noita nipsuja.. Nuorimmaisin ei koskaan oppinut tuttia syömään joten jäi nauhat tekemättä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Raisa! :) Saa nähdä, miten meidän tulevan vauvan tutin syömisen kanssa käy. Tähän asti ovat molemmat lapset syöneet tuttia ja juuri saatiin tyttö vieroitettua tutista :)

   Poista
 2. Ihania, harmi kun ei oo oikein käyttäjää enää :D (vaikkakin toi 1v4kk vielä tuttia välilä syökin..)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Arvaa harmittaako mua, kun meillä ei noille "tytön värisille" ole luultavasti enää käyttöä! :D

   Poista

Kiitos! Viestisi ilahduttaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...