keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Pikkuveli 1 vuotta

Niin se vain on, että pikkuveljen syntymästä on kulunut jo kokonainen vuosi! Meidän pienestä vauvasta on tullut touhukas taapero, joka ottaa välillä jo juoksuaskelia pysyäkseen noiden isompien perässä. <3

Ystäväni Taina otti pikkuveljestä 1-vuotiskuvia meillä kotona niin kuin tytöstäkin pari vuotta sitten. Valkoiset räsymatot vain lattiaan ja meidän vaalea seinä taustana. Ulkona otetut kuvat olisivat myös olleet aivan ihania, mutta kun pojasta ja tytöstäkin on otettu kuvat sisällä, niin halusimme pikkuveljestäkin saman tyyppisiä kuvia. 



Pikkuveli olikin oikein vekkulilla ja ilmeikkäällä päällä ja hymy oli herkässä. Välillä meno oli vähän rajuakin, kun poitsu innostui heittelemään rekvisiittoja ja kiipeilemään tuolille seisomaan. Saimme lukuisia suloisia kuvia, joissa pikkuveli oli niin itsensä näköinen. Lapsosista otettiin myös sisaruskuvia ja nekin onnistuivat yli odotusten. Lapsille tuttu kuvaaja oli kyllä plussaa, kun ei tarvinnut yhtään ujostella.



 Tässäpä muutama hauska maistiainen. Paljon muitakin kuvia tekisi mieli tänne laittaa, mutta pitäydytään nyt tässä periaatteessa, etten laita blogiin meistä aivan suoria kasvokuvia. Nyt on taas edessä se vaikein osuus eli valita kymmenistä upeista kuvista ne parhaat teetettäviksi. :)



Kuvaajana Taina Renkola www.tainarenkola.fi

 
 

6 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Lämpimät onnittelut 1-vuotiaalle :)

    VastaaPoista
  2. Aivan ihania kuvia <3 Ja paljon onnea 1-vuotiaalle! :) Meillä poika täyttää vuoden kesäkuussa joten aika saman ikäisiä ovat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ihania ovat kyllä nuo 1-vuotiaat pojat :)

      Poista
  3. Vuosi on lopultakin niin lyhyt aika. Varsinkin lasten kautta sen huomaa... Onnea 1-vuotiaalle! :) suloisia kuvia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Raisa! Lasten kanssa tuon ajan kulumisen kyllä huomaa erityisen hyvin.

      Poista

Kiitos! Viestisi ilahduttaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...