keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Jälleen yksi patakaappi

Kiitos kommenteistanne edelliseen postaukseen! Laatat on nyt tilattu, mutta pidän teidät jännityksessä niiden värien ja mallien suhteen! ;) Täällä on kärsitty kellojen siirtämisestä oikein urakalla. Lapset ovat nukahtaneet illalla jo ennen seitsemää ja vastaavasti heränneet jo kuuden maissa. Aikaisen heräämisen takia varsinkin tyttö on ollut jo aamupäivällä ihan väsy, ja aamut ovatkin menneet itkien ja kiukuten. Onneksi päiväunet on keksitty!

Viikonloppuna veimme isommat lapset mummulaan ja olimme miehen ja pikkuveljen kanssa päivän Tampereella. Olimme sunnuntaina Ikeassa ovien aukaisusta niiden kiinni menemiseen saakka. Enpä olisi uskonut, että siellä ihan noin monta tuntia saa kulumaan, mutta eihän se ollut homma eikä mikään! Oli kiva, kun sai kerrankin kierrellä ja katsella aivan rauhassa. Mukaan lähti kaikenmoisen tarpeellisen tilpehöörin lisäksi muun muassa integroitava jääkaappi ja pakastin sekä kärryittäin muita keittiöjuttuja. Meidän keittiön kaappien kohtalokin on varmistunut ja voin kertoa, että ne eivät tule Ikeasta (ainakaan kokonaan), mutta eivät myöskään puusepältä tai valmiina mistään keittiöfirmasta. Kerron sitten jossakin vaiheessa, millaiseen ratkaisuun olemme päätyneet. Keittiöviikot tuli nyt kuitenkin hyödynnettyä ja ensi kerralla saamme kipaista Ikeaan lahjakortin kera. Ikean lihapullat ja juustokakku antoivat voimaa  yli kuuden tunnin urakkaan, ja ennen kotimatkaa pääsimme vielä ystäväperheen herkulliseen kahvipöytään. :)


Joku ehkä muistaa tämän vanhan patakaapin, jonka hankimme alakerran vessaan. Tulimme siihen tulokseen, että vaikka kaappiin tekisi uuden, pienemmän, kannen, on se silti liian suuri pienehköön vessaamme. Löysimme sitten pienemmän ja sievemmän kaapin, johon lavuaari tullaan asentamaan. Aiemmin ostamamme kaappi saa sitten olla muissa tehtävissä.

  
Vessaan tulee aiempien suunnitelmien mukaan vaalea puolipaneli ja yläosaan Isoäidin aikaan -tapetti. Ajattelin pitkään, että patakaappi maalataan ilman muuta valkoiseksi, mutta mietimme juuri miehen kanssa, että se voisi olla myös jokin muu tapetissa esiintyvä väri. Katsotaan, mihin päädymme!


Syksyistä lokakuun loppua!

8 kommenttia:

 1. Ihana tuo patakaappi ovineen ja suloisine jalkoineen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaapin jalat ovat kyllä sievät, mutta siivoamisen kannalta vähän pahimmoiset. Katsotaan, kehitteleekö mies jotkut korotuspalat jalkoihin, jotta alle mahtuu moppi tai imuri vähän helpommin. :)

   Poista
 2. Ihana patakaappi ja jotenkin niin sirokin!!

  VastaaPoista
 3. Tosi ihana! Nää vanhat on niin <3

  VastaaPoista

Kiitos! Viestisi ilahduttaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...